Safarihälsningar från Tanzania

”Jambo!

Vi vill tacka för en fantastisk resa! Vilken upplevelse vi har fått vara med om! Vi har sett så mycket djur i sin naturliga miljö och vår guide Noel ska ha guldstjärna för allt han lärt oss om denna fantastiska värld. Han guidade runt oss så fick se de Big five många gånger om, geparder, flodhästar, giraffer, hyenor och massor andra intressanta djur som vi innan inte ens visste fanns.
Allt har fungerat fantastiskt och den avslutande veckan på Zanzibar var underbar. Vilka trevliga o glada människor vi har träffat på under resan. Ge en extra hälsning till Noel.
Hakuna Matata!
Hälsningar från Joakim o Ingela”

 

Idag blir de flesta uppdateringarna på Facebook eller Instagram så besök oss där för nyheter, safaribilder från Tanzania och Afrika.

Besök Anderson’s på facebook

Sydafrika – Jul och Nyår

Sydafrika 22/12 – 3/1 kanske vore något? Jul i Kapstaden och Nyår på safari. Vi har några platser på en resa med Kapstaden, Garden Route och safari 3 nätter på Thula Thula. Pris 38595:-/person med flyg från Stockholm t/r. Priset inkluderar flyg, flygskatter och arrangemang. Kontakta oss på info@andersons.se för mer information.

Vy över Kapstaden
Vy över Kapstaden

Andersons på Instagram


Följ oss på Instagram och vårt konto andersons_safari för bilder och inspiration. Där finns även en del bilder från resenärer då och då. Och för fler aktuella nyheter och omdömen från resenärer m.m. gilla oss gärna på vår Facebook. Det händer mer där än på nyhetssidan på hemsidan här där vi mer lägger upp nya resor och beskriver innehåll och hur resorna kan se se. Kontakta oss gärna för ett skräddarsytt förslag så rekommenderar vi en bra resa åt er. Tack!

Lejon i Serengeti

Vi fick en mycket fin film och hälsning från en särskild julgran på julafton. Det värmer. Tack! Besök vår facebooksida för att se filmen och följ oss gärna på Instagram

”Och så fick vi vårt alldeles egna ”Christmas Tree” på julafton (skickar ett litet bevis), inte ens Daniel hade varit med om något liknande. Jag tror vi stannade minst en timme och såg hur de gick från 6 lejon till 10. Och inte stördes det minsta av vår närvaro. Det var verkligen fantastiskt!
Mvh, Kerstin

Besök Anderson’s på facebook

Seronera Wildlife Lodge

Seronera Wildlife Lodge som ligger perfekt i centrala Serengeti har nu öppnat igen efter en större renovering och vi har fått ett introduktionserbjudande med dem för nya resor i januari-mars så hör alltid av er för aktuella priser och erbjudanden så gör vi ett förslag på en safariresa åt er.

Besök Anderson’s på facebook

Safari till Tanzania med egen guide

Förutom våra gruppresor är resorna med våra lokala guider och egen jeep väldigt uppskattade. Stort tack för det här fina omdömet!

”Resan var fantastisk och överträffade våra högt ställda förväntningar. Att ha en egen jeep med en mycket kunnig guide var en stor del av den lyckade safarin. Vår guide anpassade sin plan efter hur han uppfattade våra intressen på ett strålande sätt. Han tog oss till många intressanta platser och till oförglömliga upplevelser. Under hela resan bidrog han med kunskap om djur, växter, människor och miljöer, samtidigt som han med sitt positiva sätt gjorde våra dagar väldigt trevliga.
Boendet var genomgående mycket bra med Mbuzi Mawe tält-camp i Serengeti som den absoluta höjdpunkten. Att höra vildmarkens ljud genom tältduken är ett minne för livet.”

Mvh Ulf & Eva

Besök Anderson’s på facebook

Instagram safaribilder

Nu hittar ni oss även på Instagram och vårt konto är: andersons_safari  Det blir mycket safaribilder och fokus på safariresor.

”Safariresor sedan 1986. Svensk researrangör med trippel AAA i kreditvärdighet. IATA. Medlem i Svenska Resebyråföreningen”

Plastpåsar

Flera länder i Afrika har förbjudit plastpåsar. Tanzania, Kenya och Rwanda t.ex. så man får inte föra in plastpåsar i landet när man kommer. Travellers are no longer allowed to carry any plastic bags when entering the country. Aimed at reducing plastic pollution, the ban applies to the use, manufacture and importation of the banned plastics. Please be sure not to be in possession of plastic bags whatsoever as to ensure that fines are not incurred. If you have a bag containing tax free purchases, we advise you to remove it and leave the plastic bag at the entry points.

Bergsgorillor

Vi fick ett fantastiskt kort och hälsning från bergsgorillorna i Rwanda. Tack så jättemycket!

Hej!

Vill bara hälsa o tacka för en alldeles fantastisk resa! Vi är helt överväldigade och det var den bästa resan vi någonsin gjort. Rwanda var så vackert och bergsgorillorna…kan man bli annat än förälskad! Uganda och mötet med de lite mer opålitliga schimpanserna var annorlunda men inte mindre spännande. Alla vilda djur vid Kazingafloden fick ju en att tro man kommit till paradiset.

Vi blev så väl omhändertagna av vår guide och chaufför Martin. Han var så mån om oss och att vi skulle få så bra upplevelser som möjligt och det fick vi ju verkligen. För att överträffa detta så får nog nästa resa bli till månen!

Tusen tack!

Carianne, Peter, Olivia och André

 

Idag blir de flesta uppdateringarna på facebook så besök oss där för aktuella safaribilder m.m.

Besök Anderson’s på facebook