Det har Tranås Resebyrå AB haft sedan 1992 vilket är bäst i hela resebranschen. Självklart är vi även med i SRF –Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och IATA och får därmed skriva ut egna flygbiljetter. Vi arbetar i en miljö med flygbokningssystemet Amadeus.

Vi har självklart även ställt garantier till kammarkollegiet för våra paketresor – så kallad resegaranti – så med Andersons reser du tryggt!

Tranås Resebyrå AB

En annorlunda resebyrå specialiserad på resor för icke-kommersiella kunder inom bistånd/utveckling/mission och utbildning. Specialitet: Flyg till udda destinationer och har som enda resebyrå i Sverige Raptim specialpriser. Ägarlett företag sedan 1979 med 26 personer där äkta småländsk (personlig) service kommer på köpet!

Vi kan hjälpa dig att boka flygbiljetter och hotell i hela världen.

Ägare: Anders Lindén och Kenneth Wigren.
Styrelsens säte: Tranås

Ansvar och socialt engagemang

Vi arbetar med små grupper där vår strävan är att använda lokala aktörer och därmed gynna det lokala samhället. Vi har ett samarbete med Fair Trade in Tourism South Africa (FFTSA) och är medlemmar i Svenska Ekoturismföreningen genom Tranås Resebyrå.

Vårt mål är att våra resenärer ska ge länderna mer tillbaka än vad de sliter på dem. Tranås Resebyrå AB stöttar ett projekt i Sydafrika där vi sponsrar en sjuksköterska i en kåkstad i utkanten av Graubouw. Hon på arbetar på en HIV klinik och ser till att de HIV smittade får den vård de behöver.

Tranås Resebyrå har även valt att sponsra ett fotbollslag vilket innebär att pojkar från kåkstäderna får en vettig sysselsättning och en tillhörighet. I vårt fall grabbar 11-13 år som får hjälp med tränare, utrustning m.m.

I Tranås Resebyrå ingår även: