Trygghet och kunskap

När du reser med Anderson’s så reser du med en trygg arrangör som gör din safari på rätt sätt. Du har en genomtänkt safarirutt med boende på rätt platser i nationalparkerna vilket är otroligt viktigt för en bra safariupplevelse och att använda tiden rätt.

Tanzania är vår stora styrka där vi har egna safarijeepar och guider som väntar på just er safari. Ni reser med privat guide den dag ni vill med vår inarbetade organisation och logistik på plats som t.ex. innebär att vi har GPS i alla jeepar som gör att kontoret kan se var alla resenärer befinner sig i realtid.

Alternativt kan ni följa med på någon av våra gruppresor med svensk guide på ett visst datum.

Grundat 1986 vet vi hur en bra safari i Tanzania ska göras. Med trippel AAA i kreditvärdighet sedan 1992 i Sverige är vi unika i resebranschen som en solid researrangör. Vi har resegarantier, egna paketpriser på flyg, inarbetade agenter och samarbetspartners på plats sedan decennier och en vision om att visa ert vårt Afrika på rätt sätt med vår unika erfarenhet.

När du reser i Tanzania ser du jeepar från Anderson’s på vägarna och i nationalparkerna. På kontoret i Arusha finns totalt ca 40 jeepar med Anderson’s speciella färg och eget garage, verkstad och kontor. För resor till andra länder har vi beprövade samarbetspartners som är bäst på det de gör.

Vi gör inte en för billig safari där du bor på fel platser eller sparar in på det viktiga. Vi vill visa det bästa av Afrika så som vi har sett det och även om man bor på en 3-stjärnig safarilodge så ska den då ligga på rätt plats så att våra resenärer får ut det mesta möjliga av sin safarupplevelse. Ni kan lita på att vi rekommenderar en resa som vi själva skulle göra den med all vår samlade erfarenhet.

 

Anderson’s på plats i Tanzania grundades 1986

Anderson’s på plats i Tanzania grundades 1986 och Christer Andersson som grundade safarifirman finns fortfarande på plats i Arusha med en fantastisk logistik och organisation på plats som få är i närheten av.

I Sverige ägs Anderson’s av Tranås Resebyrå AB som startades 1979 och är en av Sveriges mest solida researrangörer och som också är ett av få företag som har trippel AAA i kreditvärdighet. Det har vi haft sedan 1992. Du har en trygghet i detta när du reser med oss. När du bokar en resa med Anderson’s i Sverige gör du det med en mycket seriös arrangör som strävar efter att vara bäst på resor och som bryr sig om sina resenärer.

När du bokar en paketresa (flyg från Sverige och safari/hotell) med Anderson’s i Sverige har du de rättigheter som svenska resenärer har i paketreselagen. Du har också 24 timmars service med vilket vi menar agent på plats och journummer i Afrika.

Med vår unika erfarenhet av resor till Afrika är chanserna goda att du får uppleva ditt livs bästa resa och återvänder till Afrika fler gånger.

Safarijeep med Anderson’s

Ansvar och socialt engagemang

Afrikas nationalparker med sitt enastående djur och naturliv är beroende av turism på rätt sätt. För att reducera klimatavtrycket vid flygresor har vi valt att vara proaktiva och varje resenär som reser med Anderson’s bidrar med sin resa till att stödja ett projekt för fossilfritt flygbränsle genom Fly Green Fund. Vi stödjer även Thembalitsha och New Hope, läs gärna mer om det på sidan om våra företag här.

Thembalitsha
Fly Green Fund
New Hope

 

Svenska Resebyråföreningen

Vi är med i SRF – Svenska Resebyråföreningen i och med att vi ägs av Tranås Resebyrå AB. Vi har även resegarantier för paketresor och IATA så att vi kan skriva ut flygbiljetter. Vi arbetar med välrenommerade flygbolag och har särskilt förmånliga paketpriser med många flygbolag.

Svartlistade flygbolag

Vi arbetar aldrig med svartlistade flygbolag av EU då de inte uppfyller centrala säkerhetskrav.

 

Få ett förslag på din resa!

Maila eller ring oss så får du ett förslag på Din resa till Afrika!

Anderson’s African Adventures
Vasagatan 27
573 31 Tranås
Organisationsnummer: 556210-0593

Tel: 08- 20 30 50

Semestertider från vecka 26
Öppet måndag-fredag 10:00 – 15:00

Journummer: 0140 – 37 50 50 och ev hänvisning utanför kontorstid.
Våra resenärer har givetvis lokala journummer och kontakter i de länder där resan sker.

Mail: info@andersons.se