Trygghet och kunskap

Om du har hittat hit funderar du på en safari till Afrika. Kanske Tanzania. Det kan bli en av dina allra bästa resor och vi vill gärna dela med oss av vår erfarenhet av Tanzania och Afrika. Väljer du att resa med Anderson’s så reser du med en trygg arrangör som gör din safari på rätt sätt.

Tanzania är vår stora styrka där vi har egna safarijeepar och guider som väntar på just er safari. Ni reser med privat guide den dag ni vill med vår inarbetade organisation och logistik på plats som t.ex. innebär att vi har GPS i alla jeepar som gör att kontoret kan se var alla resenärer befinner sig i realtid.

Alternativt kan ni följa med på någon av våra gruppresor med svensk guide på ett visst datum. Grundat 1986 vet vi hur en bra safari i Tanzania ska göras.

Vi gör även resor till fler länder i Afrika med noga utvalda samarbetspartners. Vår långa erfarenhet, stora lokalkännedom och etablerade kontaktnät gör att vi kan erbjuda mer Afrika på rätt sätt.

När du reser i Tanzania ser du jeepar från Anderson’s på vägarna och i nationalparkerna. På kontoret i Arusha finns totalt ca 40 jeepar med Anderson’s speciella färg och eget garage, verkstad och kontor.

Vi fuskar heller inte med att göra en för billig safari där du bor på fel platser. Något som tyvärr börjar bli vanligare bland konkurrenter som bokar hotell utanför nationalparkerna eller en safarirutt där man åker fram och tillbaka ett par timmar i onödan eller bor långt från bästa safarin i Serengeti för att få ner priserna. Åker du på en safari i Tanzania så ska du ha en genomtänkt resrutt och bo precis där du gör din gamedrive 0600 på morgonen i Serengeti när djurlivet är som mest aktivt. Det är viktigt att göra resan på rätt sätt och använda tiden på safari genomtänkt och kanske bo med utsikten över Ngorongorokratern. Det här är inget man vet innan man har varit där, men är självklarheter för oss och är den typen av resor vi vill att våra resenärer ska uppleva.

 

Anderson’s på plats i Tanzania grundades 1986

Vi märker att det blir fler och fler arrangörer som vill göra resor till Tanzania. Några år blir i deras reseprogram beskrivet som en enorm erfarenhet. Anderson’s på plats i Tanzania grundades 1986 och Christer som grundade safarifirman finns fortfarande på plats i Arusha. Vi har en enorm erfarenhet av Tanzania och även andra länder i Afrika som få arrangörer är i närheten av och vi vill dela med oss av den till våra resenärer som förhoppningsvis får en fantastisk safariresa i Afrika.

I Sverige ägs Anderson’s av Tranås Resebyrå AB som startades 1979 och är en av Sveriges mest solida researrangörer och som också är ett av få företag som har trippel AAA i kreditvärdighet. Det har vi haft sedan 1992. Du har en trygghet i detta när du reser med oss. När du bokar en resa med Anderson’s i Sverige gör du det med en mycket seriös arrangör som strävar efter att vara bäst på resor och som bryr sig om sina resenärer.

När du bokar en paketresa (flyg från Sverige och safari/hotell) med Anderson’s i Sverige har du de rättigheter som svenska resenärer har i paketreselagen. Du har också 24 timmars service med vilket vi menar agent på plats och journummer i Afrika.

Med vår unika erfarenhet av resor till Afrika är chanserna goda att du får uppleva ditt livs bästa resa och återvänder till Afrika fler gånger.

Safarijeep med Anderson’s

Ansvar och socialt engagemang

Afrikas nationalparker med sitt enastående djur och naturliv är beroende av turism på rätt sätt. För att reducera klimatavtrycket vid flygresor har vi valt att vara proaktiva och varje resenär som reser med Anderson’s bidrar med sin resa till att stödja ett projekt för fossilfritt flygbränsle genom Fly Green Fund. Vi stödjer även Thembalitsha, New Hope, WWF och läs gärna mer om det på sidan om våra företag här.

Thembalitsha
Fly Green Fund
New Hope

 

Svenska Resebyråföreningen

Vi är med i SRF – Svenska Resebyråföreningen i och med att vi ägs av Tranås Resebyrå AB. Vi har även resegarantier för paketresor och IATA så att vi kan skriva ut flygbiljetter. Vi arbetar med välrenommerade flygbolag och har särskilt förmånliga paketpriser med många flygbolag.

Svartlistade flygbolag

Vi arbetar aldrig med svartlistade flygbolag av EU då de inte uppfyller centrala säkerhetskrav.

 

Få ett förslag på din resa!

Maila eller ring oss så får du ett förslag på Din resa till Afrika!

Anderson’s African Adventures
Vasagatan 27
573 31 Tranås
Organisationsnummer: 556210-0593

Tel: 08- 20 30 50
Öppet måndag-fredag 08:00 – 17:00
Journummer: 0140 – 37 50 50 och ev hänvisning utanför kontorstid.
Våra resenärer har givetvis lokala journummer och kontakter i de länder där resan sker.

Mail: info@andersons.se