Anderson’s på plats i Tanzania grundades 1986

Anderson’s på plats i Tanzania grundades 1986 och Christer Andersson som grundade safarifirman finns fortfarande på plats i Arusha med en fantastisk logistik och organisation på plats som få är i närheten av.

I Sverige ägs Anderson’s av Tranås Resebyrå AB som startades 1979 och är en av Sveriges mest solida researrangörer och som också är ett av få företag som har trippel AAA i kreditvärdighet. Det har vi haft sedan 1992. Du har en trygghet i detta när du reser med oss. När du bokar en resa med Anderson’s i Sverige gör du det med en mycket seriös arrangör som strävar efter att vara bäst på resor och som bryr sig om sina resenärer.

När du bokar en paketresa (flyg från Sverige och safari/hotell) med Anderson’s i Sverige har du de rättigheter som svenska resenärer har i paketreselagen. Du har också 24-timmars service med vilket vi menar agent på plats och journummer i Afrika.

Med vår unika erfarenhet av resor till Afrika är chanserna goda att du får uppleva ditt livs bästa resa och återvänder till Afrika fler gånger.

Safarijeep med Anderson’s

Trygghet och kunskap

När du reser med Anderson’s så reser du med en trygg arrangör som gör din safari på rätt sätt. Du har en genomtänkt safarirutt med boende på rätt platser i nationalparkerna vilket är otroligt viktigt för en bra safariupplevelse och att använda tiden rätt.

Vi gör inte en för billig safari där du reser fram och tillbaka i onödan och lägger tid på att sitta i bil när du kan vara på safari för att spara in på resans pris. Det är också viktigt var du bor i nationalparker som kan vara enorma. Även om du bor på en enklare safarilodge så är det otroligt viktigt att den är på rätt plats och att resan är planerad på ett bra sätt. Vi skriver så här eftersom en del konkurrenter har sådana resor och det är svårt att jämföra innehåll för den som inte har varit på safari.

Vi vill visa det bästa av Afrika så som vi har sett det och även om man bor på en 3-stjärnig safarilodge så ska den då ligga på rätt plats så att våra resenärer får ut det mesta möjliga av sin safariupplevelse. Ni kan lita på att vi rekommenderar en resa som vi själva skulle göra den med vår samlade erfarenhet.

Tanzania är vår stora styrka där vi har egna safarijeepar och guider som väntar på just er safari. Ni reser med privat guide den dag ni vill med vår inarbetade organisation och logistik på plats som t.ex. innebär att vi har GPS i alla jeepar som gör att kontoret kan se var alla resenärer befinner sig i realtid.

Alternativt kan ni följa med på någon av våra gruppresor med svensk guide på ett visst datum.

Grundat 1986 vet vi hur en bra safari i Tanzania ska göras. Med trippel AAA i kreditvärdighet sedan 1992 i Sverige är vi unika i resebranschen som en solid researrangör. Vi har resegarantier, speciella paketpriser på flyg, inarbetade agenter och samarbetspartners på plats och en vision om att visa er Afrika på rätt sätt med vår unika erfarenhet.

Ansvar och socialt engagemang

Afrikas nationalparker med sitt enastående djur och naturliv är helt beroende av att vi reser dit. Utan resenärer försvinner naturområden på sikt. Ett hållbart resande är också viktigt för människor i länderna då det bidrar till arbete och utveckling.

Vi skriver mer om hur vi arbetar i vår hållbarhetspolicy och även under socialt engagemang.

10 november 2021 blev vi också genom vårt huvudföretag Tranås Resebyrå första resebyrån i norra Europa att aktivt samarbeta med Air France-KLM för att öka produktionen av hållbart flygbränsle som reducerar CO2 utsläpp med 75%. Ni kan läsa mer om det här: Sustainable Aviation Fuel

Vår strävan är att visa er Afrikas nationalparker på rätt sätt så ni får uppleva en fantastisk safari, men också att förstärka de positiva effekterna av ett hållbart resande.

 

Svenska Resebranschföreningen

Vi är med i SRF – Svenska Resebranschföreningen i och med att vi ägs av Tranås Resebyrå AB. Vi har även resegarantier för paketresor och IATA så att vi kan skriva ut flygbiljetter. Vi arbetar med välrenommerade flygbolag och har särskilt förmånliga paketpriser med många flygbolag.

Svartlistade flygbolag

Vi arbetar aldrig med svartlistade flygbolag av EU då de inte uppfyller centrala säkerhetskrav.

 

Få ett förslag på din resa!

Maila eller ring oss så får du ett förslag på Din resa till Afrika!

Anderson’s African Adventures
Vasagatan 27
573 31 Tranås
Organisationsnummer: 556210-0593

Tel: 08- 20 30 50

Öppet måndag-fredag 09:00-16:00, lunchstängt 12:00-13:00

Journummer: 0140 – 37 50 50 och ev hänvisning utanför kontorstid.
Våra resenärer har givetvis lokala journummer och kontakter i de länder där resan sker.

Mail: info@andersons.se