Trygghet och kunskap

Anderson’s gör din resa till Afrika på rätt sätt. Tanzania är vår stora styrka där vi har egna jeepar och guider som väntar på just er safari. Ni reser med privat guide den dag ni vill med vår inarbetade organisation och logistik på plats som t.ex. innebär att vi har GPS i alla jeepar som gör att kontoret kan se var alla resenärer befinner sig.

Alternativt kan ni följa med på någon av våra gruppresor med svensk guide på ett visst datum. Grundat 1986 vet vi hur en bra safari i Tanzania ska göras.

Vi gör även resor till fler länder i Afrika med noga utvalda samarbetspartners. Vår långa erfarenhet, stora lokalkännedom och etablerade kontaktnät gör att vi kan erbjuda lite mer Afrika.

När du reser i Tanzania ser du jeepar från Anderson’s på vägarna och i nationalparkerna. På kontoret i Arusha finns totalt ca 40 jeepar med Anderson’s speciella färg och eget garage, verkstad och kontor.

Vi fuskar heller inte med att göra för billiga safarier där du bor på fel platser långt från bra safari. Något som tyvärr börjar bli vanligare bland en del konkurrenter som bokar hotell utanför nationalparkerna eller långt från centrala Serengeti för att spara några kronor. Åker du på en safari i Tanzania så vill du bo nära där du gör din gamedrive och använda tiden på rätt sätt och du vill bo med utsikt över Ngorongorokratern. Det här är självklarheter för oss och är den typen av resor vi vill att våra resenärer ska uppleva.

 

Anderson’s på plats i Tanzania grundades 1986

Anderson’s i Sverige ägs av Tranås Resebyrå AB som startades 1979 och är en av Sveriges mest solida researrangörer och som också är ett av få företag som har trippel AAA i kreditvärdighet. Det har vi haft sedan 1992. Du har en trygghet i detta när du reser med oss. När du bokar en resa med Anderson’s i Sverige gör du det med en mycket seriös arrangör med gott rykte och som bryr sig om sina resenärer.

När du bokar en paketresa (flyg från Sverige och safari/hotell) med Anderson’s i Sverige har du de rättigheter som svenska resenärer har i paketreselagen. Du har också 24 timmars service med vilket vi menar agent på plats och journummer i Afrika.

Med vår unika erfarenhet av resor till Afrika är chanserna goda att du får uppleva ditt livs bästa resa och återvänder till Afrika fler gånger.

 

Svenska Resebyråföreningen

Vi är med i SRF – Svenska Resebyråföreningen i och med att vi ägs av Tranås Resebyrå AB. Vi har även resegarantier för paketresor och IATA så att vi kan skriva ut flygbiljetter. Vi arbetar med välrenommerade flygbolag och har särskilt förmånliga paketpriser med många flygbolag.

 

Svartlistade flygbolag

Vi arbetar aldrig med svartlistade flygbolag av EU då de inte uppfyller centrala säkerhetskrav.

 

Få ett förslag på din resa!

Maila eller ring oss så får du ett förslag på Din resa till Afrika!

Anderson’s African Adventures
Vasagatan 27
573 31 Tranås
Organisationsnummer: 556210-0593

Tel: 08- 20 30 50
Öppet måndag-torsdag 08:00 – 17:00 samt fredag 08:00 – 15:00
Journummer: 0140 – 37 50 50 och ev hänvisning utanför kontorstid.
Våra resenärer har givetvis lokala journummer och kontakter i de länder där resan sker.

Mail: info@andersons.se