Safari i Tanzania med elefanter i Tarangire
Safari i Tanzania

När du bokar din safariresa med oss i Sverige bokar du med en svensk researrangör med trippel AAA i kreditvärdighet vilket vi har haft sedan 1992. Det är unikt för resebranschen. Utöver det och vår inarbetade organisation på plats i Tanzania har du på alla våra resor även en trygghet som regleras i paketreselagen när du bokar din resa med flyg från Sverige med oss på alla våra resor. Vi har egen IATA och särskilda paketpriser och avtal med välrenommerade flygbolag och resegarantier. Som kund och resenär har du en trygghet i detta när du reser med oss.

Tanzania är vår stora styrka där vi tillsammans med Anderson’s lokalt på plats gör resor med egna fordon och guider, men vi gör även arrangemang med noga utvalda samarbetspartners till andra utvalda länder i Afrika. Det kan vara resor som bergsgorillor i Uganda, safari i Kenya, walking safari i Luangwa eller en privat safari i Botswana. Vår långa erfarenhet, stora lokalkännedom och etablerade kontaktnät, gör att vi kan erbjuda lite mer Afrika.

Vi har ett mycket nära samarbete med Anderson’s  i Tanzania som ägs och drivs på plats i Arusha av Christer Andersson med stort kontor, garage och verkstad där man ständigt går igenom det drygt 40-tal jeepar som organisationen på plats utgörs av. Utöver det arbetar vi med specialarrangemang i andra delar av Afrika med andra leverantörer som är speciellt utvalda för det de är duktiga på.

Fundera på vad just du är intresserad av och ring oss för rekommendationer om safari eller maila oss några meningar om din drömresa på info@andersons.se