jeep-andersons-2

När du bokar din safariresa med oss i Sverige får du den trygghet som möjligheten att resa med en svensk arrangör ger. Du har rättigheter som regleras i paketreselagen och du reser med en svensk arrangör som är en riktig arrangör och är med i Svenska resebyrå och arrangörsföreningen SRF, har egen IATA (skriver ut egna flygbiljetter och har avtal med flygbolag) och har resegarantier. Vi vill dela med oss av vår kompetens och rekommendationer och vi arbetar enbart med Afrika vilket en del av oss har gjort i decennier.

Tanzania är vår stora styrka där vi tillsammans med Anderson’s lokalt på plats gör resor med egna fordon och guider, men vi gör även arrangemang med noga utvalda samarbetspartners och resor som bergsgorillor i Rwanda, yoga på Lamu eller privata safaricamper i Botswana. När det gäller kunskap, rekommendationer och resor så har Anderson’s arrangerat safari och expeditioner i Afrika sedan 1980-talet. Vår långa erfarenhet, stora lokalkännedom och etablerade kontaktnät, gör att vi kan erbjuda lite mer Afrika.
Vi har ett mycket nära samarbete med Anderson’s  i Tanzania som ägs och drivs på plats i Arusha av Christer Andersson och som har stort kontor, garage och verkstad där man ständigt går igenom det drygt 40-tal jeepar som organisationen på plats utgörs av. Utöver det arbetar vi med specialarrangemang i andra delar av Afrika med andra leverantörer som är speciellt utvalda för det de är duktiga på.

Fundera på vad just du är intresserad av och maila oss på info@www.andersons.se

Välkommen önskar Ulf, Julia, Maria, Malin, Klas och Kicki.