Marie

En helt fantastisk resa till Sydafrika!
Från första kontakt med Maria hos er till vi kom hem har fungerat klockrent! Mycket snabb återkoppling och bra förslag har vi fått från er. Att få se big five under safarin var fantastiskt! Servicen på lodgen Motswari under safarin i Krugerparken var toppen. Utflykterna vi bokade genom er i Kapstaden gav oss en bra mix av natur, kultur, historia och god mat och dryck.

Olle

Mycket bra upplägg med lagom safari och solsemester. Bra guide och väldigt lyxigt med egen jeep så man kan röra sig fritt i bilen under safarin.

Anette och Jean

En fantastisk resa, ett minne för livet. Safarin var höjdpunkten, vi såg alla Big five. Vår guide William var väldigt kunnig och kunde berätta om de djuren vi såg. Han körde väldigt lugnt och bra, vi var väldigt trygga i hans sällskap. Vi lade till luftballong safari och det var en höjdare. En otrolig upplevelse.
Hotellen vi bodde på var alla jättefina, med god mat och fantastisk personal, alla glada och hjälpsamma.
Breeze hotel på Zanzibar är ju paradiset. Fantastisk personal. Poolen, havet allt. Varmt.
Vi hade tur med flygresan, vi kom med som vi skulle. Men på grund av coronaviruset så fick vi middag klockan 1 på natten, då kan man inte äta, och till frukost fick vi bara ett honungskex och ett glas vatten, när vi var som hungrigast. Sen var allt stängt i Amsterdam och vi skulle alla gå till gaten direkt. Men vi kom hem.
Summa: En fantastisk once in a lifetime resa. Kommer att ta lång tid att smälta.

Lotta och Carl

Johan och Max var suveränt kunniga guider på safarin. Max med sitt vidvinkelseende som gjorde att vi fick se The big 5 och mkt mkt mer. Resan har överträffat alla våra förväntningar och kommer varmt rekommendera andra att resa med er. Tyvärr slutade resan 2 dagar för tidigt pga inställda flyg och Corona men vi är hemma och tackar för hjälp med ombokning. Vi har haft en fantastisk resa, upplevelser och vistelse.
På återseende Lotta och Carl

Gunilla och Mats

Vi är mycket nöjda med allt. Mycket trevlig och tillmötesgående guide. Mycket bra med eget fordon – vi kunde vara flexibla när det gällde att stanna längre vid en plats eller bara ta en kort titt. Vårt djurintresse och dess beteende är väldigt stort så till guidens och vår glädje har vi fått se och uppleva många oförglömliga händelser. Vi kommer å det varmaste att rekommendera er åt intressenter vi träffar. Vi tycker också det var ett bra upplägg med att bo på hotell resp.bo på camp omväxlande. Det är ju inte varje morgon vi vaknar till ett morrande lejon direkt utanför tältduken.
Maten var bra allra bäst på Kati Kati camp. Vi har sett alla de djur vi hoppades på att få se !!!
Vårt varmaste tack !!

Marcus

Vi är jättenöjda med safarituren och det har fungerat klockrent med upphämtning/incheckningar och guiden under safarin var jättebra. Hotellen har varit fantastiska på olika sätt fantastiska lägen på samtliga Wildlife Lake Manyara, fantastisk utsikt, Wildlife Serengeti, fantastiskt läge mitt i Serengeti, Wildlife Ngorongoro, fantastisk utsikt över kratern, Breezes på Zanzibar, kändes lyxigt!

Thomas

Vill tacka för en ännu en storslagen resa. Fick se den afrikanska vildhunden, som vi valde resmål efter (Selous och Ruaha). Foxes Safari Camps gjorde ett mycket bra jobb, med tanke på att det kommit så mycket mer regn än vanligt för den här tiden på året.
Vår nästa resa till Tanzania blir med Andersons igen.

Katarina

Vi vill speciellt lyfta fram vår fantastiska guide, Herbert. Han ”gjorde” vår safari med sin personlighet, sitt kunnande och sitt engagemang. En guide vi varmt rekommenderar!

Christina med familj

Researrangemanget med först safari och därefter sol o bad på Zanzibar var toppenbra.
Guiderna var väldigt trevliga, kunniga och hade stort tålamod med oss.
Hotellet på Zanzibar var mycket bra med fina omgivningar och mycket bra mat och service.

Klas

Vi är extremt nöjda. Vi hade en fantastisk resa och rekommenderar varmt Andersons för den som vill åka på safari.