Erica

Resan var helt fantastisk och allt var perfekt planerat. Vi kunde helt koppla bort det praktiska och bara njuta. Våra guider Lembris och Daniel var kunniga, proffsiga och roliga. Vi kände oss väl omhändertagna. Oron över möjlighet till toaletter under safarin var helt obefogad då dessa fanns med jämna mellanrum och var mycket fräscha. Hotellen vi bodde på, Serena lodge, Tarangire safari lodge och Breezes på Zanzibar kan vi verkligen rekommendera. Hotellen var en upplevelse i sig och personalen så otroligt vänliga och serviceinriktade. Vi fick en oförglömlig upplevelse med barn och barnbarn.

Martin

Vi reste med Andersons för andra gången och denna resa bar av till Zambia för att paddla i en vecka längs Zambezifloden med kombinerad Safari följt av avkoppling med bad och snorkling i Mocambique och avslutningsvis en vistelse i Kapstaden. Arrangemanget var omfattande och krävde mycket logistik och samverkan men här visade Andersons sin fulla kompetens när det kommer till resor i Afrika.

Vi är fantastiskt nöjda med hela reseupplägget som var helt skräddarsytt för oss och där man från Andersons sida varit väldigt lyhörda.

Jerker och Elisabeth

En fantastisk resa. Vår guide i Serengeti var verkligen något utöver det vanliga. Tack vare Lembris fick vi en Safari långt över våra redan högt ställda förväntningar.

Francisco

Vi är väldigt tacksam för bra bemötande, inlyssnande personal och bra förslag och alternativ. Mycket bra kommunikation också. Safari var kort enligt vårt beslut men mycket lyckat och det lokala företaget fungerade bra. Även boendet i Mombasa fungerade jättebra.
Tack så mycket från oss!

Ingrid och Christer

Hej, nu är vi hemma igen efter 7 fantastiska veckor i Afrika. Vår rundresa var otroligt bra! Underbara guider, (kan varmt rekommendera att resenärer önskar få Simba och Shandle!!) fantastiska upplevelser och väldigt väl organiserat med PCR tester mellan länderna. Det kändes helt tryggt hela tiden vi var där, spritning, avstånd, munskydd inomhus och alla vi pratade med var vaccinerade, t o m på landsbygden i de olika länderna. Det var en stor fördel för oss att det var pandemi tid för det var mindre folk överallt, kortare köer, superbra service och uppgraderade boenden under rundturen p g a stängda lodger och billigare priser.
Vår extra tur till Zambia funkade också jättebra. Vi tog ett Kaza visa redan vid inresa till Zimbabwe från Botswana och det gällde både Zimbabwe och Zambia.Vi gick över bron vid gränsen, coolt och Devils pools var så häftigt!!
Vänliga hälsningar Ingrid

Tord och Susanna

Vi är så nöjda med vår resa, Safarin var över förväntan bra, vi hade aldrig kunnat tro att vi skulle få se så många olika djur och så många av dom. En morgon i Serengeti gjorde vi 4 stopp för Lejon på 20 min och det var nog 15 Lejon totalt på dessa stopp. Lejonen var precis vid vägen och bara några meter ifrån jeepen. Gnuernas vandring var också mäktig samt en elefantflock på kanske 50 djur så gick emellan jeeparna. Vi fick se alla Big five och även alla Big nine. vår guide Max var vi mycket nöjda med, han var kunnig, körde bra och såg till så att vi var på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Det är klart att det blev en del jeepåkande men tiden rann iväg snabbt då det var så mycket att se hela tiden. Serenas Lodger var jättefina med superservice o mat. Vi kan varmt rekommendera er att boka med Andersons, programmet funkade perfekt och Ulf gjorde ett bra jobb med bokningen inför resan.
Tord o Susanna

Marie

En helt fantastisk resa till Sydafrika!
Från första kontakt med Maria hos er till vi kom hem har fungerat klockrent! Mycket snabb återkoppling och bra förslag har vi fått från er. Att få se big five under safarin var fantastiskt! Servicen på lodgen Motswari under safarin i Krugerparken var toppen. Utflykterna vi bokade genom er i Kapstaden gav oss en bra mix av natur, kultur, historia och god mat och dryck.

Olle

Mycket bra upplägg med lagom safari och solsemester. Bra guide och väldigt lyxigt med egen jeep så man kan röra sig fritt i bilen under safarin.

Anette och Jean

En fantastisk resa, ett minne för livet. Safarin var höjdpunkten, vi såg alla Big five. Vår guide William var väldigt kunnig och kunde berätta om de djuren vi såg. Han körde väldigt lugnt och bra, vi var väldigt trygga i hans sällskap. Vi lade till luftballong safari och det var en höjdare. En otrolig upplevelse.
Hotellen vi bodde på var alla jättefina, med god mat och fantastisk personal, alla glada och hjälpsamma.
Breeze hotel på Zanzibar är ju paradiset. Fantastisk personal. Poolen, havet allt. Varmt.
Vi hade tur med flygresan, vi kom med som vi skulle. Men på grund av coronaviruset så fick vi middag klockan 1 på natten, då kan man inte äta, och till frukost fick vi bara ett honungskex och ett glas vatten, när vi var som hungrigast. Sen var allt stängt i Amsterdam och vi skulle alla gå till gaten direkt. Men vi kom hem.
Summa: En fantastisk once in a lifetime resa. Kommer att ta lång tid att smälta.

Lotta och Carl

Johan och Max var suveränt kunniga guider på safarin. Max med sitt vidvinkelseende som gjorde att vi fick se The big 5 och mkt mkt mer. Resan har överträffat alla våra förväntningar och kommer varmt rekommendera andra att resa med er. Tyvärr slutade resan 2 dagar för tidigt pga inställda flyg och Corona men vi är hemma och tackar för hjälp med ombokning. Vi har haft en fantastisk resa, upplevelser och vistelse.
På återseende Lotta och Carl