Robert

Safarin var helt magisk och överträffade våra förväntningar helt. Anderssons guide som vi hade (Daniel) var mkt proffsig och hade bra kunskap om de områden och djur som vi besökte.

Anne-Sophie

Safariresan var bland det bästa jag gjort.
Vi hade en suverän guide i Max som var så stabil och lugn.
Han körde jeepen väldigt säkert på de dåliga vägarna, och han hittade en massa djur som vi önskade se, bl.a. de trädklättrande lejonen.
Samt en massa djur vi knappt visste fanns. Vi kunde inte fått en bättre guide!

Zanzibar var fint men i varmaste laget för min del och myggorna var rätt jobbiga.

Lars-Erik och Victor

Om man vill åka till Afrika, då ska man absolut välja Anderson’s African Adventures. De kan Afrika!

Thomas och Carola

Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera ert reseföretag. Bra sammansatt resa med bra hotellalternativ. Vi var även väldigt nöjda med vår guide (Bryson) på safarin som gav allt för att vi skulle få se så många djur som möjligt. Lodgerna var över förväntan och hotellet på Zanzibar (Breezes) var suveränt. Trevlig personal och god mat.

Hälsningar Thomas och Carola

Joacim

Fantastiskt duktig guide

Stefan

Hela resan var fantastisk och guiden magisk. Mycket Mycket Bra! Andersons personal såväl i Sverige som plats i Tanzania har varit inte bara hjälpsamma utan också väldigt kunniga. Vi kan bara starkt rekommendera Andersons som arrangör av er Safariresa

Anna

Vi hade en fantastisk resa! Vår guide Isekel(?) var toppenbra! Standarden på lodgerna var OK dock lite trist mat. Uppskattade att vi fick två rum intill varandra där man kunde öppna emellan. Breezes var fantastiskt, nog det bästa hotell jag bott på! De lyckas verkligen med att ge superservice utan att vara påträngande, kändes på ngt sätt familjärt. Det ordnades en massa trevligt extra som drinkar före middag två gånger och härligt nyårsfirande. Sen var det också roligt att se Nungwi, Z hotel var utmärkt men efter Breezes så var det “ett vanligt hotell”. Allt har funkat superbra, personer har funnits på plats som det var sagt och alla har varit trevliga och hjälpsamma.

Resenär

Helt fantastisk resa, ett minne för livet!
Mycket bra kombinerad safari.

Elisabeth

Fantastisk safari – vi fick se mer djur än vi kunde drömma om! Bra arrangemang och mycket duktig förare/guide!

Madelene

Vi är mycket nöjda med resan och upplägget, fantastiska lodger/hotell och mycket bra service.

Hemresan från Zanzibar med flyg via Dar es Salaam – flyget landade enligt utsatt tid i Dar es Salaam, ändock var det lite ont om tid, för att checka in till Amsterdam med KLM.

Supernöjda med lokala guider/chaufför och Johan som med sin erfarenhet och stora kunnande gjorde vår Safari till en mycket minnesvärd resa.