Emil och Yvonne

Sammanfattningsvis var det här en helt otrolig resa som överträffade våra förväntningar. Safaridelen var såklart den riktigt stora höjdpunkten. Vi kom verkligen nära alla större däggdjur och fick uppleva en fantastisk natur, paketerad med bra planering och variation mellan de olika nationalparkerna. Ett stort tack och guldstjärna till vår guide Johan Stenkula som förutom helt grymma kunskaper bidrog med massor av värme och humor genom hela safarin. Vi tänkte först åka på en “vanlig” safari, men bestämde oss till slut för att hänga med Johan. Vi valde rätt!! Våra lokala guider Max och Lempis levererade också enormt med bra kunskap, charm och massor av skratt. Boendena var super. Alla med sin egna charm och hela tiden med fantastisk service och mat.

Att varva ned en vecka på Zanzibar var såklart också en fin upplevelse. Det som lämnade mig med störst avtryck var hur genuint trevliga och serviceminded personalen var på Breezes. Ett lyxhotell paketerat i en personlig upplevelse, kryddat med turkost vatten, superbra mat och en avslappnad atmosfär.

Vi gjorde vår drömresa och är så himla nöjda. Kommer alltid rekommendera alla som har möjligheten att åka. Den här resan är ett minne för livet. Tack!