Lennart

Resan var otroligt bra. Planeringen var perfekt med en extra dag i Serengeti. Vi fick se migrationen. Guiden Lemris var mycket engagerad, definitivt kunnig och gjorde sitt bästa för oss. Vi såg alla de djur vi hade hoppats få se. Geparder, jagande geparder, leoparder som gick framför bilen, mängder med lejonfamiljer, giraffer elefanter och avslutningsvis noshörning med unge på mycket nära håll, även guiden var imponerad av detta. Under migrationsdagen satt vi och åt tillsammans med några andra guider och de berättade att Andersons var ett mycket bra och respekterat bolag att resa med och att arbeta för. Lodgerna var rakt igenom toppen.
Du föreslog resorten Breeze på Zansibar. Det var en lyx, fantastiskt läge vid stranden, vårt rum allra närmast havet. Mycket vacker och rofylld trädgård. Personal som ansträngde sig för gästernas bästa. Middagar, buffé eller tre- fyra rätters i behaglig utomhusmiljö och alltid musik eller annat uppträdande.
Ulf, Du planerade resan eftervåra önskemål och det gjorde Du mycket, mycket bra och allt blev en perfekt upplevelse för oss och en fantastisk 75-årspresent för min fru.