Det finns ett antal olika hotell på Zanzibar som vi arbetar mycket med. Vi kan rekommendera olika hotell i respektive kategori från bra 3-stjärnigt till 5-stjärnigt beroende på vilken typ av resa ni vill ha. Kontakta oss för rekommendationer.

Hotell på Zanzibar

Zanzibar är ett fantastiskt resmål för avkoppling, sol och bad, snorkling, god mat och en rad upplevelser beroende på vad man önskar. Vi hjälper er att välja rätt hotell på Zanzibar och arbetar med hotell från bra 3-stjärnig standard upp till 5-stjärniga mycket lyxiga resorts. Berätta för oss vad ni vill ha så rekommenderar vi er rätt hotell på Zanzibar. Vi har även sett de flesta av de hotell vi bokar in och har valt ut de som är bra i sin kategori.

Från prisvärda 3-stjärniga alternativ som Villa Kiva eller fina Zanzibar Retreat på nordöstra kusten vid Matemwe eller kanske moderna Z Hotel uppe i Nungwi? Eller det smakfulla Breezes Beach Club & Spa som har en känsla i sig och är en upplevelse utöver det vanliga. Eller egen villa med all inclusive och absolut högsta standard på Baraza? Det finns ett hotell för er och vi hjälper er välja ut rätt hotell. Detta är några exempel på de hotell vi samarbetar med och varmt kan rekommendera i olika kategorier av standard.

Alla hotell har strandläge om inte annat anges.

  • Pris från Kontakta oss
  • Avresa Dagligen
  • Dagar Valfritt

Boka Resan

Breezes Beach Club & Spa

Baraza

Doubletree Hilton

Sultan Sands

Zanzibar Retreat

Arabian Nights Suites

Langi Langi

Amaan Bungalows

Program

Breezes Beach Club & Spa

Bor man 4-5 stjärnigt på Zanzibar så är det mycket hög standard på hotellen och oftast ingår både frukost och middag.

Breezes Beach Club & Spa, Zanzibar
Breezes Beach Club & Spa, Zanzibar

Ett hotell vi gärna rekommenderar är Breezes Beach Club & Spa. Det är ett av de bättre hotellen på Zanzibar och ändå väl integrerat med lokalbefolkning där man stödjer byarna omkring på vissa sätt och även utbildar människor som får arbeta på hotellet. Vacker design och ett särskilt lugn. När ni bor här ingår både frukost och middag.

Baraza

Egen villa och 5-stjärnig mat och här ingår all inclusive.

Baraza room
Egen villa på Baraza

Samma ägare som Breezes med ett pris som är ett antal tusen kronor högre för några nätter. Båda alternativen har vi arbetat med sedan starten för 2 decennier sedan.

Doubletree Hilton

Resort där det ingår all inclusive dvs frukost, lunch, middag och de flesta drycker. Ligger mitt uppe i Nungwi på norra Zanzibar.

Ocean Paradise Resort

Mycket fin resort där det ingår halvpension dvs frukost och middag varje dag. Ligger på stranden på nordöstra kusten och håller hög standard. Stora rum med luftkonditionering som ligger i en trädgård. Har även spa och gym. Wi-fi i lobbyn, 3 restauranger, pool. Rummen ligger varierande långt från havet så även om alla är mot havet har man inte havsutsikt från alla rum.

110801 Zanzibar Retreat
Restaurangen på Zanzibar Retreat

Zanzibar Retreat

Fint 3-stjärnigt hotell på gränsen mellan 3-stjärnigt och 4-stjärnigt. 12 rum precis på stranden vid Matemwe där Zanzibar känns som en liten ö. Bra område för dykning.

Villa Kiva

Ett bra 3-stjärnigt hotell som också ligger på nordöstra Zanzibar vid stranden och Matemwe. Området är extra bra för snorkling, dykning och om ni vill ha upplevelsen av Zanzibar som en mindre ö. Här finns mest mindre 3-stjärniga hotell.

Villa Kiva, Zanzibar
Pris från

Kontakta oss

Avresa

Dagligen

Antal dagar

Valfritt

Boka Resan

Prisdetaljer
Prisdetaljer

Vi gör paket så ni möts vid ankomst till Zanzibar och körs till ert hotell där ni bor valfritt antal nätter. Det vanligaste är att man har det som en förlängning på sin safariresa, men vi kan även göra en resa enbart till Zanzibar om ni är intresserade. Kontakta oss för aktuella priser och förslag.