Det finns ett antal olika hotell på Zanzibar som vi arbetar mycket med. Vi kan rekommendera olika hotell i respektive kategori från bra 3-stjärnigt till 5-stjärnigt beroende på vilken typ av resa ni vill ha.

Vi bokar valfritt hotell det antal nätter ni vill ha och tar gärna fram en offert för just er. Mycket bra för att kombinera med safari. Vi har även alternativ på Pemba.

Hotell på Zanzibar

Zanzibar är ett fantastiskt resmål för avkoppling, sol och bad, snorkling, god mat och en rad upplevelser beroende på vad man önskar. Vi hjälper er att välja rätt hotell på Zanzibar och arbetar med hotell från bra 3-stjärnig standard upp till 5-stjärniga mycket lyxiga resorts. Berätta för oss vad ni vill ha så rekommenderar vi er rätt hotell på Zanzibar. Vi har även sett de flesta av de hotell vi bokar in och har valt ut de som är bra i sin kategori.

Från prisvärda 3-stjärniga alternativ som Arabian Nights vid stranden i lilla byn Paje på sydöstra Zanzibar till boutiquehotellet Z Hotel uppe i Nungwi till det unika Matemwe Beach Village till mycket fina Breezes Beach Club & Spa. Eller egen villa med all inclusive och absolut högsta standard på Baraza? Det finns ett hotell för er och vi hjälper er välja ut rätt hotell. Detta är några exempel på de hotell vi samarbetar med och varmt kan rekommendera i olika kategorier av standard.

Alla hotell har strandläge om inte annat anges.

  • Pris från Kontakta oss
  • Avresa Dagligen
  • Dagar Valfritt

Boka Resan

Breezes Beach Club & Spa

Baraza

Doubletree Hilton

Sultan Sands

Zanzibar Retreat

Arabian Nights Suites

Langi Langi

Amaan Bungalows

Program

Breezes Beach Club & Spa /

Bor man 4-5 stjärnigt på Zanzibar så är det mycket hög standard på hotellen och oftast ingår både frukost och middag.

Breezes Beach Club & Spa, deluxerum

Ett hotell vi gärna rekommenderar är Breezes Beach Club & Spa. Det är ett av de bättre hotellen på Zanzibar och ändå väl integrerat med lokalbefolkning där man stödjer byarna omkring på vissa sätt och även utbildar människor som får arbeta på hotellet. Vacker design och ett särskilt lugn. När ni bor här ingår både frukost och middag.

Baraza 

Egen villa och 5-stjärnig mat och här ingår all inclusive.

Baraza room
Egen villa på Baraza

Samma ägare som Breezes med ett pris som är ett antal tusen kronor högre för några nätter.

Doubletree Hilton 

Resort där det ingår all inclusive dvs frukost, lunch, middag och de flesta drycker. Ligger mitt uppe i Nungwi på norra Zanzibar.

Sultan Sands 

håller mycket god 4-stjärnig standard och har en hel del aktiviteter. Delar faciliteter med Bluebay Beach Resort. Klassisk resort på östra kusten. Väldigt bra mat och både frukost och middag ingår i priserna. Dykcenter finns.

Zanzibar Retreat /

Ett mycket fint hotell på gränsen mellan 3-stjärnigt och 4-stjärnigt som drivs av skandinaver.

110801 Zanzibar Retreat
Restaurangen på Zanzibar Retreat

Får goda omdömen av de som bor där. Perfekt om man vill ha det orörda Zanzibar då det ligger vid Matemwestranden på nordöstra Zanzibar. Bra också om man är intresserad av dykning.

Arabian Nights Suites 

Med boende på Zanzibar på bra 3-stjärnig standard är standarden enklare, men det finns en del vi varmt kan rekommendera. Viktigt att man har luftkonditionering.

Ett hotell vi gärna rekommenderar är Arabian Nights Suites i byn Paje på sydöstra Zanzibar. Den här delen av Zanzibar har väldigt fina stränder.

Langi Langi 

Populärt hotell uppe vid Nungwi på norra Zanzibar. Här bokar vi poolviewrum eller bättre eftersom standardrummen kan vara lite väl enkla. Ligger vid stranden och ändå mitt i byn. Bra restaurang.

Amaan Bungalows 

Bra alternativ om man vill ha 3-stjärnigt hotell. Ligger också vid stranden i Nungwi på norra Zanzibar. I våra prisexempel ingår boende i deluxerum som har luftkonditionering.

Pris från

Kontakta oss

Avresa

Dagligen

Antal dagar

Valfritt

Boka Resan

Prisdetaljer
Prisdetaljer

Vi gör paket så ni möts vid ankomst till Zanzibar och körs till ert hotell där ni bor valfritt antal nätter. Det vanligaste är att man har det som en förlängning på sin safariresa, men vi kan även göra en resa enbart till Zanzibar om ni är intresserade. Kontakta oss för aktuella priser och förslag.